Klantbeoordeling 5/5
5/5

Over ons

Hemstra Advocatuur is een modern landelijk werkend advocatenkantoor met een duidelijke focus. We zijn een boutique kantoor en behandelen alleen zaken op het gebied van intellectueel eigendomsrecht en aansprakelijkheidsrecht / letselschade. Daar zijn we het beste in.  

Onze werkwijze kenmerkt zich door een moderne, oplossingsgerichte aanpak. Geen wollige teksten en lange juridische memoranda, maar praktische adviezen waar u direct mee uit de voeten kunt. Procederen doen we als dat nodig is, maar liever nog bereiken we een snelle oplossing buiten de rechter om.

Neem gerust geheel kosteloos en vrijblijvend contact op. Het eerste gesprek is altijd gratis. In sommige gevallen kunt u ook daarna kosteloos bijgestaan worden door een advocaat. Indien dat niet mogelijk is dan maken we duidelijke afspraken over de kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Letselschade Adv

uw eerste aanspreekpunt

Rick Hemstra

Advocaat / Founder

Rick is een creatieve en bevlogen advocaat met ruime ervaring in het Intellectueel Eigendomsrecht, Privacyrecht en Letselschaderecht. Na zijn afstuderen aan de Rijksuniversiteit Groningen begon hij zijn carrière als advocaat bij een groot advocatenkantoor. Na een aantal jaren daar gewerkt te hebben heeft hij Hemstra Advocatuur opgericht. 

Rick heeft ruime ervaring met adviseren en procederen. Zowel voor kleine ondernemingen, grote ondernemingen, non-profits en particulieren.

Door cliënten en vakgenoten wordt Rick vaak geroemd om zijn praktische insteek, zijn outside the box thinking en zijn snelle pragmatische oplossingen. 

hij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

– Intellectueel eigendomsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contact

Meteen een advocaat nodig? Bel 050 – 211 08 92. Of vul het contactformulier op deze pagina in om ons een bericht te sturen. We nemen dan snel contact met u op. Doorgaans binnen een werkdag. U kunt ook de contactgegevens hieronder gebruiken om ons te benaderen.