Klantbeoordeling 5/5
5/5

Contact

Hemstra Advocatuur is een landelijk werkend advocatenkantoor. Meteen een advocaat nodig? Bel 050- 211 08 92. Of vul het contactformulier op deze pagina in om ons een bericht te sturen. We nemen dan snel contact met u op. Doorgaans binnen een werkdag. U kunt ook de contactgegevens hieronder gebruiken om ons te benaderen.

Neem gerust contact met ons op. Het eerste consult per telefoon of e-mail is altijd gratis en geheel vrijblijvend. In sommige gevallen kunnen we u ook daarna kosteloos bijstaan. In letselschadezaken is dit vrijwel altijd het geval en kunnen we u ook kosteloos thuis of in het ziekenhuis bezoeken. 

Plan een gratis consult

Gebruik de knop hieronder om een eenmalig gratis vrijblijvend consult te plannen met een advocaat. Wij bellen u terug op het afgesproken tijdstip om uw (mogelijke) zaak door te spreken. 

Overige gegevens

KvK Nummer: 82346933

BTW Nummer: NL003680841B41

IBAN: NL 55 KNAB 0406 3438 08 (niet bestemd voor derdengelden)
BIC: KNABNL2H

Hemstra Advocatuur is aangesloten bij en staat onder toezicht van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Advocatenkantoren en de daarbij aangesloten advocaten moeten aan strenge wet- en regelgeving voldoen, onder meer op het gebied van (permanente) opleiding en gestructureerde feedback. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. 

Contactformulier