Klantbeoordeling 5/5
5/5

Second opinion letselschadezaak

second opinion letselschadezaak

U bent betrokken geweest bij een ongeval en u heeft een letselschadeadvocaat of jurist in de arm genomen om u te helpen. Het is belangrijk dat u vertrouwen heeft in uw belangenbehartiger. De belangen zijn namelijk groot. Aan het einde van het traject tekent u een vaststellingsovereenkomst. Daar staat in dat u niet meer terug kunt komen op de zaak. U wilt toch niet tekenen en er vervolgens achter komen dat u recht heeft op het dubbele? U heeft recht op een second opinion.

Hoe weet u of u een second opinion nodig heeft?

Vaak voelt u gewoon dat het niet goed zit. Bijvoorbeeld omdat uw belangenbehartiger:

  • slecht bereikbaar is
  • niet duidelijk communiceert of zelfs onbeleefd tegen u doet
  • u onder druk zet om akkoord te gaan met een lage schadevergoeding
  • uw zaak wil afwikkelen terwijl u nog niet hersteld bent
  • schadeposten vergeet mee te nemen
  • zich teveel onder druk laat zetten door de wederpartij
  • weinig ervaring lijkt te hebben
  • zegt niets voor u te kunnen doen omdat er geen aansprakelijkheid is

Helaas horen we deze zaken vaak. Soms is het minder duidelijk, maar toch knaagt er iets. Als dit u ook bekend in de oren klinkt, moet u weten dat er mogelijkheden zijn om de hulp in te roepen van een ervaren advocaat en om zelfs gratis over te stappen.

Denk er eens over na: Als u een arts bezoekt die u een diagnose geeft waaraan u twijfelt, dan vraagt u om een second opinion. En als u een grote reparatie aan uw huis te wachten staat en het gaat veel geld kosten, zou u dan meer dan één mening willen of zou u een offerte tekenen van de eerste man met wie u sprak? Waarom dan niet in een letselschadezaak? Ook hier kunt u vragen om een second opinion. Het is heel gebruikelijk dat u laat checken of u wel krijgt waar u recht op heeft. Helaas kennen veel mensen hun rechten niet. Hemstra Advocatuur biedt een kosteloze second opinion.

Een goede belangenbehartiger

Letselschadezaken duren vaak lang. Dit betekent dat u mogelijk maanden of in sommige gevallen jaren met uw advocaat werkt. U wilt er zeker van zijn dat de advocaat die u kiest u op de hoogte houdt van de details van uw zaak en uw belangen op de juiste manier behartigt.

Uw advocaat moet zorgen voor goede communicatie. Open en regelmatige communicatie met uw advocaat zorgt ervoor dat u de nodige updates over uw zaak krijgt, zodat deze efficiënt kan verlopen, en zodat u het gevoel krijgt dat u in deze moeilijke tijd de ondersteuning krijgt die u nodig heeft en de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Uw belangenbehartiger mag u niet onder druk zetten en uw belangenbehartiger moet u aanmoedigen om medische hulp in te roepen en het traject van herstel af te wachten alvorens af te ronden. Een goede belangenbehartiger is partijdig, komt op voor uw belangen en danst niet naar de pijpen van de verzekeraar.

Neem een geïnformeerde beslissing over uw zaak

Heeft u het gevoel dat uw advocaat of jurist op deze punten steken laat vallen, dan is het in uw belang om een second opinion te vragen en eventueel over te stappen. Elk slachtoffer in een letselschadezaak heeft het recht om te veranderen van advocaat op elk gewenst moment. Een ervaren advocaat van Hemstra Advocatuur kan uw zaak gratis beoordelen en vaak al snel zien of uw huidige advocaat of jurist grote fouten heeft gemaakt. U kunt dan zelf beslissen of u overstapt, of dat u bij uw huidige belangenbehartiger blijft.

Bij Hemstra Advocatuur, weten we dat de keuze van een advocaat belangrijk is en zorgvuldig gemaakt moet worden. Wanneer uw gezondheid, uw welzijn en uw toekomst op het spel staan, wilt u dat uw claim serieus wordt genomen door een advocaat die jarenlang ervaring heeft en succes heeft geboekt.

Kosteloze second opinion

Hemstra Advocatuur heeft veel ervaring met de vertegenwoordiging van cliënten in letselschadeschadezaken. Wij kunnen u en uw familie helpen. Als u erover denkt om van belangenbehartiger te veranderen, neem dan nu de eerste stap en neem gratis contact op over wat wij voor uw zaak kunnen doen. Wij zijn bereid voor de stappen te ondernemen om de schadevergoeding te krijgen die u verdient. Buiten rechte als het kan, maar in de rechtszaal als het moet.

Neem vandaag nog contact op met een ervaren letselschade advocaat van Hemstra Advocatuur door ons contactformulier in te vullen, of bel ons gratis op 050 211 08 92. U kunt ook de knop hieronder gebruiken, dan bellen wij u. Wij zullen gratis, snel en zonder enige verplichting van uw kant een second opinion geven over uw zaak.

Contact

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op. We reageren uiterlijk binnen één werkdag maar vaak binnen een uur. Het eerste consult is altijd gratis. In letselschadezaken kunt u ook daarna doorgaans kosteloos bijgestaan worden door een advocaat. In andere zaken maken we duidelijke afspraken over de kosten. 

Meer kennis