Klantbeoordeling 5/5
5/5

Second opinion letselschadezaak

second opinion letselschadezaak

Een second opinion van uw letselschadezaak? U heeft een ongeval gehad en bent gewond geraakt. Het kan voorkomen dat uw zaak al wordt behandeld door een letselschadeadvocaat, letselschadebureau of rechtsbijstandsverzekeraar, maar dat u niet tevreden bent over de manier waarop dit gebeurt. Het is dan mogelijk dat wij kosteloos uw zaak opnieuw beoordelen en zo nodig uw letselschadezaak kosteloos overnemen.

Waarom een second opinion

Het is belangrijk dat u het gevoel heeft dat uw belangen op een juiste manier worden behartigd. Het kan zijn dat u het gevoel heeft dat dat op dit moment niet gebeurt. Bijvoorbeeld omdat uw belangenbehartiger moeilijk te bereiken is en slecht of zelfs niet reageert op uw e-mails of telefoontjes, omdat u denkt dat er meer uit uw zaak te halen valt en twijfelt aan de deskundigheid van uw belangenbehartiger, of omdat u gewoon geen klik met hem of haar heeft. In dat geval is het goed om een second opinion te vragen en over te stappen.

Er zijn nog veel andere redenen die we vaak horen waarom mensen een second opinion willen van hun zaak:

  • De behandeling van uw zaak duurt te lang
  • U voelt zich niet begrepen
  • Uw klachten worden niet (voldoende) erkend
  • Uw advocaat of jurist danst te veel naar de pijpen van de verzekeraar
  • Uw letselschade advocaat of jurist is niet daadkrachtig genoeg
  • Het lukt uw huidige belangenbehartiger niet om een financieel voorschot voor u te regelen.
  • U moet zelf een deel van de kosten betalen en uw behandelaar is te duur
  • U heeft gekozen voor een jurist maar u komt erachter dat u toch beter voor een letselschadeadvocaat had kunnen kiezen

Het is belangrijk dat u zich goed voelt bij de behandeling van de zaak. U kunt altijd contact opnemen met Hemstra Advocatuur voor een kosteloze second opinion van uw letselschadezaak door een ervaren letselschadeadvocaat. Wij reageren altijd binnen 24 uur, maar vaak nog sneller. Een deskundige en ervaren advocaat pakt uw zaak direct en voortvarend op.

Snel resultaat

In de meeste gevallen boeken we snel resultaat en regelen we op korte termijn een financieel voorschot bij de verzekeraar. Op die manier krijgt u financieel lucht en kunt u weer verder werken aan uw herstel. Bij Hemstra Advocatuur staat persoonlijke aandacht voorop. Wij luisteren naar en erkennen uw klachten en vechten voor de maximale schadevergoeding waar u recht op heeft. Een ervaren letselschadeadvocaat staat u vanaf het begin bij. U heeft daarmee ook een vast aanspreekpunt. Wel zo prettig.

Hoe werkt een second opinion

Allereerst onderzoeken wij uw zaak. We brengen precies in kaart welke steken uw huidige letselschade advocaat of jurist heeft laten vallen en waar het dus mis is gegaan.  Wij kunnen uw zaak herbeoordelen. Deze second opinion bieden wij kosteloos aan.

Met uw toestemming kunnen wij vervolgens uw letselschadezaak overnemen. Ook dit is kosteloos. U betaalt in veruit de meeste gevallen niets voor onze juridische hulp. Dat kan omdat wij onze declaraties rechtstreeks naar uw wederpartij of diens verzekeraar sturen. Die is verplicht om alle door u in redelijkheid gemaakte juridische kosten te vergoeden.  

Hoe werken wij?

Bij een second opinion van een letselschadezaak werken wij altijd op dezelfde manier. Dit doen wij geheel kosteloos.

Allereerst hebben wij een intakegesprek met u om te horen waar het mis gaat. Soms is dan meteen duidelijk dat er grote fouten zijn gemaakt. Hierna vragen wij met uw toestemming uw dossier op bij uw huidige advocaat of jurist. We bestuderen vervolgens uw dossier. Soms komen hierbij nog meer fouten aan het licht. De uitkomst van deze second opinion van uw letselschadezaak bespreken we met u. Na dit gesprek beslist u zelf of u over wilt stappen naar ons.

Second opinion aanvragen

Als u of een dierbare een ongeval heeft gehad en behoefte heeft aan een second opinion, neem dan vandaag nog contact op met een letselschade advocaat van Hemstra Advocatuur door ons contactformulier in te vullen. Of bel ons gratis op 050 211 08 92. Wij zullen gratis, snel en zonder enige verplichting van uw kant een second opinion geven van uw letselschadezaak.

Onze hulp is voor u gratis. De kosten van onze bijstand verhalen wij op de aansprakelijke partij. Die is verplicht alle kosten van rechtsbijstand te vergoeden. Onze rekening gaat direct naar de verzekeraar. Neem dus meteen contact op.

Contact

Neem geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op. We reageren uiterlijk binnen één werkdag maar vaak binnen een uur. Het eerste consult is altijd gratis. In letselschadezaken kunt u ook daarna doorgaans kosteloos bijgestaan worden door een advocaat. In andere zaken maken we duidelijke afspraken over de kosten. 

Meer kennis

fietsongeluk
Letselschade
Rick Hemstra

10 tips na een fietsongeluk

Veiligheid is van het grootste belang wanneer u op de fiets zit, maar hoe veiligheidsbewust u ook bent, de kans dat u een fietsongeluk krijgt

Verder lezen